Ολοκλήρωση διαδικτυακής εκδήλωσης (18/04/2021)

 


Ολοκλήρωση διαδικτυακής εκδήλωσης (18/04/2021)

Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Απριλίου 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων με θέμα: «Πανελλαδικές 2021 - Επιστημονικά Πεδία και Επιλογές Σπουδών». Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Βασιλική Μαυροσκούφη, Εκπαιδευτικός ΠΕ86 με ειδίκευση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, MBA, MEd, Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Ιωαννίνων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 53 άτομα (γονείς και μαθητές του σχολείου). Η κ. Μαυροσκούφη παρουσίασε τα 4 επιστημονικά πεδία, πραγματοποίησε ενημέρωση σχετικά με σπουδές και επαγγέλματα και απάντησε στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. 

 Η εκδήλωση ήταν εστιασμένη στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και για το λόγο αυτό απευθυνόταν κυρίως στους μαθητές της Γ΄ και Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ και στους γονείς τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα πραγματοποιήσει και δεύτερη  διαδικτυακή εκδήλωση με αντικείμενο τον εκπαιδευτικό και επαγγελματικό προσανατολισμό τον Μάιο, η οποία θα απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων και τους γονείς τους. Στη δεύτερη εκδήλωση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην απόφαση για σπουδές και επαγγέλματα καθώς και τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά εργασίας. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση με νέα ανακοίνωση του Συλλόγου τον Μάιο.